top of page

Singles Day är en högtid som nyligen introducerades i Sverige. Fenomenet startade som en protest mot Alla hjärtans dag för att fira alla singlar i världen. Förra året samarbetade Elgiganten med amerikanska Instagramstjärnan The Fat Jewish och gjorde flera reklamfilmer där han fick dejta elektronik. I år ville de ha mer.

 

Du har säkert hört talas om fenomenet couple goals, en hashtag som används flitigt av par på sociala medier. Den får dem att filma sina fantastiska träningspass, ta selfies i solnedgången, ha matchande kläder och till och med par-tatueringar, det ultimata “rub-it-in-your-face”.

Fiktivt uppdrag

I samarbete med Vera Tornberg

Tatueringar har blivit populära under de senaste åren och idag har de flesta unga en eller flera tatueringar. Vår kampanj vände sig till alla singlar där ute som sökte en anledning att tatuera sig. Du behöver inte en partner, bara en grej. 

 

För en kväll organiserade Elgiganten ett tatueringsevent och bjöd in några bra tatuerare. Tanken var enkel; Om du tatuerade din favoritprodukt fick du tatueringen gratis och Elgiganten fick annonspelare för livet.

bottom of page