top of page

AXA utvecklar och tillverkar spannmålsbaserade produkter som havregryn, müsli, granola, havreflakes och havrekrisp. Efter många år i branschen ville de ha ett nytt kommunikationskoncept för att stå ut ur mängden.

 

AXA vill vara familjära, äkta och vänder sig till hälsosamma människor som inte bryr sig särskilt mycket om senaste trenden. Med vår insikt “i det enkla bor det stora” tog vi fram ett manifest och en moodboard. Vi ville ha ett uttryck som var enkelt, äkta och inte förfinat. Med ett rått manér i gråa toner, och med bilder tagna med blixt ville vi skapa en ofiltrerad känsla och sticka ut ur mängden bland redigerade frukostskålar.

Fiktivt uppdrag

I samarbete med Vera Tornberg

Tanken med kampanjen är att hylla vardagen och visa verkligheten utan filter. Vi tänker oss bilder på stökiga matbord, nyvakna tonåringar och stressade morgnar. Vi gör korta filmer där vi inte bygger upp en historia utan mest hoppar rätt in i en vardag.

På sociala medier låter vi influencers livestreama när de gör frukost i realtid, utan klippning och redigering. Det kan vara en person som kokar gröt i micron till exempel.

bottom of page